Viidellä paikkakunnalla toimiva Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen

Kokenutta AWS-pilviasiantuntijaa (senior AWS cloud engineer)

Oletko rautainen AWS-ammattilainen, jolla on kokemuksen lisäksi myös näkemystä? Nautitko vastuusta, vapaudesta ja hyvästä työyhteisöstä? Tule meille ylläpitämään ja kehittämään infraa, jossa pyörii tällä hetkellä 70 uutissivustoa, sekä useita sisäisiä palveluita ja taustajärjestelmiä.

Teknologiat ja osaaminen

Käytännössä tulet vastaamaan digikehityksemme AWS-ympäristöstä ja määrittämään sen tulevaisuuden. Lähimmät työkaverisi ovat kehittäjiä, mutta myös tuoteomistajat, projektipäälliköt ja tietohallinto tulevat tutuiksi, koska yhdessä näitä hommia tehdään.

Odotamme

Pärjäät meillä mainiosti jos olet ratkaisukeskeinen, utelias, innostunut ja sopeutumiskykyinen. Aiempi kokemus suurten verkkopalveluiden parista on plussaa.

Tarjoamme

Työkaverisi ovat viidellä paikkakunnalla (Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti ja Mikkeli) ja voit työskennellä konttorilla, etänä tai yhdistellä näitä tarpeesi mukaan. Yksikkömme kasvaa ja vaihtuvuus on vähäistä.

Media-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä ja konsernimme strategia on kasvaa jatkossakin. Maailma ei todellakaan ole valmis, vaan digitaalinen transformaatio kiihtyy ja me painamme kaasua. Tule meille, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa, klikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyksikön vetäjä Jutta Iistamo-Javanainen, jutta.iistamo-javanainen@media.fi, 0400 426 856

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 2.5.2023
Hakuaika päättyy: 21.5.2023

Katso myös muut ilmoituksemme: www.diks.fi/rekry