Seitsemällä paikkakunnalla toimiva Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen*

Kokenutta ohjelmistokehittäjää (fullstack, tai muu haluamasi titteli)

Meillä on alkamassa verkon asiointipalvelun kehityshanke. Päävastuu toteutuksesta on pitkäaikaisella kumppanillamme, mutta haluamme alusta asti mukaan myös oman kehittäjän. Pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka helpottavat myös tulevaa jatkokehitystä ja ylläpitoa. Kuulostaisiko sinun hommalta?

Vaikka tässä onkin kyse korvamerkitystä kokonaisuudesta, meillä ei uurasteta yksin, eikä urauduta vain tiettyyn hommaan. Ympärillä on tiimi, joka vastaa 75:n uutissivuston sekä parinkymmenen natiivisovelluksen kehityksestä ja ylläpidosta - tekemistä ja apukäsipareja siis löytyy! Asiointipalvelu nivoutuu nykyisiin toteutuksiin ja toimii pohjana tulevalle kehitykselle. Ajan myötä myös toimenkuvasi muovautuu osaamisen, mielenkiinnon ja kulloistenkin tarpeiden mukaan. Tulet osaksi kehitystiimiä ja me puhallamme yhteen hiileen.

*Toteutamme rekrytoinnin konsernin omalla rekrytointiprosessilla, eikä meillä ole tarvetta ulkoisille rekrytointikumppaneille, tai henkilöstövuokrausfirmoille, kiitos.

Teknologiat ja osaaminen

Stackin suuret linjat on valittu, mutta yksityiskohtiin voit vielä vaikuttaa. Pääpaino on backissä, mutta fronttiosaaminen lasketaan ehdottomasti eduksi. Kaikkea ei tarvitse osata täydellisesti ja vastaavat teknologiatkin luetaan eduksi. Mukana myös muutama yleisempi työhömme kuuluva ranskalainen viiva.

Odotamme

Pärjäät meillä mainiosti jos olet ratkaisukeskeinen, utelias, innostunut ja sopeutumiskykyinen. Aiempi kokemus media-alalta tai suurten verkkopalveluiden parista on plussaa.

Työkielemme on suomi, mutta tässä roolissa edellytämme kykyä työskennellä myös englanniksi ulkoisen kumppanin kanssa. Sallitut murteet meillä ovat sawo, rallienglanti ja jyvääskylää.

Tarjoamme

Työkaverisi ovat seitsemällä paikkakunnalla (Helsinki, Imatra, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Mikkeli ja Oulu) ja voit työskennellä konttorilla, etänä tai yhdistellä näitä tarpeesi mukaan. Yksikkömme kasvaa ja vaihtuvuus on vähäistä.

Media-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä ja konsernimme strategia on kasvaa jatkossakin. Maailma ei todellakaan ole valmis, vaan digitaalinen transformaatio kiihtyy ja me painamme kaasua. Tule, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa, klikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyksikön vetäjä Jutta Iistamo-Javanainen, jutta.iistamo-javanainen@media.fi, 0400 426 856

Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt voit aloittaa heti kesäloman jälkeen.

Hakuaika alkaa: 4.6.2024
Hakuaika päättyy: 24.6.2024