Viidellä paikkakunnalla toimiva Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä / sovellusarkkitehtejä

Meillä olisi isot saappaat täytettäväksi! Kykenetkö toimimaan kädet savessa ohjelmistokehittäjänä, mutta päässäsi pysyy myös sovellusarkkitehdin visionäärimäinen hattu? Suuretkin verkkopalvelut kuulostavat vain mielenkiintoiselta haasteelta? Uusien sovellustoimintojen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myöskään vanhojen ylläpito ei hätkäytä?

Jos tämän lisäksi omaat vielä nälkää kasvaa ja kehittyä, niin tule meille! Kehitämme ja ylläpidämme 70:tä uutissivustoa, sekä useita sisäisiä palveluita ja taustajärjestelmiä. Meillä saat vastuuta, vapautta ja ympärillesi loistavan työyhteisön.

Teknologiat ja osaaminen

Nykyinen stack ja työhön kuuluvia asioita:

Tärkeä osa toimenkuvaasi on olla vaikuttamassa siihen miten ja millä teknologioilla kehitystiimimme työskentelee tulevaisuudessa.

Vaikka pääpaino on tulevassa, niin kyvykkyys nykyisten backend-sovellusten ylläpitoon lasketaan eduksi.

Jos nämä saappaat tuntuvat liian isoilta, niin löytyy meiltä pienempiäkin (kts. ohjelmistokehittäjien haku).

Odotamme

Pärjäät meillä mainiosti jos olet ratkaisukeskeinen, utelias, innostunut ja sopeutumiskykyinen. Aiempi kokemus media-alalta tai suurten verkkopalveluiden parista on plussaa.

Tarjoamme

Työkaverisi ovat viidellä paikkakunnalla (Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti ja Mikkeli) ja voit työskennellä konttorilla, etänä tai yhdistellä näitä tarpeesi mukaan. Yksikkömme kasvaa ja vaihtuvuus on vähäistä.

Media-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä ja konsernimme strategia on kasvaa jatkossakin. Maailma ei todellakaan ole valmis, vaan digitaalinen transformaatio kiihtyy ja me painamme kaasua. Tule, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa, klikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyksikön vetäjä Jutta Iistamo-Javanainen, jutta.iistamo-javanainen@media.fi, 0400 426 856

Avoimia paikkoja on useampi. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Hakuaika alkaa: 29.8.2023
Hakuaika päättyy: 17.9.2023

Katso myös muut ilmoituksemme: www.diks.fi/rekry