Viidellä paikkakunnalla toimiva Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen

Ohjelmistokehittäjiä

Kaipaatko suurten verkkopalveluiden jatkuvaan ja kokonaisvaltaiseen tuotekehitykseen? Nautitko vastuusta, vapaudesta ja hyvästä työyhteisöstä? Tule meille! Kehitämme ja ylläpidämme 70:tä uutissivustoa, sekä useita sisäisiä palveluita ja taustajärjestelmiä.

Teknologiat ja osaaminen

Nykyinen stack ja työhön kuuluvia asioita:

Kaikessa ei tarvitse olla kuin kala vedessä. Roolimme eivät ole kiveen hakattuja ja painotuksia tehdään hakijoiden osaamisen pohjalta. Tuemme oman osaamisen kehittämistä ja meillä nälkä saa kasvaa syödessä.

Jos nämä saappaat tuntuvat liian pieniltä, niin löytyy meiltä isompiakin (kts. kokeneiden ohjelmistokehittäjien / sovellusarkkitehtien haku).

Odotamme

Pärjäät meillä mainiosti jos olet ratkaisukeskeinen, utelias, innostunut ja sopeutumiskykyinen. Aiempi kokemus media-alalta tai suurten verkkopalveluiden parista on plussaa.

Tarjoamme

Työkaverisi ovat viidellä paikkakunnalla (Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti ja Mikkeli) ja voit työskennellä konttorilla, etänä tai yhdistellä näitä tarpeesi mukaan. Yksikkömme kasvaa ja vaihtuvuus on vähäistä.

Media-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä ja konsernimme strategia on kasvaa jatkossakin. Maailma ei todellakaan ole valmis, vaan digitaalinen transformaatio kiihtyy ja me painamme kaasua. Tule, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa, klikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyksikön vetäjä Jutta Iistamo-Javanainen, jutta.iistamo-javanainen@media.fi, 0400 426 856

Avoimia paikkoja on useampi. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Hakuaika alkaa: 29.8.2023
Hakuaika päättyy: 17.9.2023

Katso myös muut ilmoituksemme: www.diks.fi/rekry